Întrebări frecvente

Ce primesc?

Ajutor profesional în vederea realizării lucrării de licență pentru orice tematică. Realizam lucrări de licență la comandă (proiecte de diplomă) în funcție de planul dumneavoastră sau în funcție de un plan conceput de noi și aprobat de profesorul îndrumător.

Cât durează?

În general, termenul de execuție este de minim 2-3 săptămâni.

Cât mă costă?

Prețul variază în funcție de complexitatea lucrării. Prețul se va stabili de comun acord înainte de începerea efectivă a lucrării și nu se va modifica pe parcursul realizării acesteia.

Cum cumpăr și cum plătesc?

Ai la dispoziție lucrări deja făcute, expuse în secțiunea de shop al site-ului. Pentru o lucrare făcută de la zero, ai posibilitatea să ne contactezi telefonic sau prin formularul de contact.

Metodele de plată disponibile momentan sunt transferul bancar și plata cu cardul.

Care sunt de obicei pașii în realizarea unei lucrări?

În primul rând întocmirea propunerii de plan și bibliografie pentru lucrarea de diplomă. După aprobarea acestora se trece la realizarea propriu-zisă a lucrării de licență. La finalizare, lucrarea de diplomă se prezintă îndrumătorului pentru eventuale modificări. Acestea sunt asigurate gratuit de către echipă noastră. Ulterior, colaborarea se consideră încheiată.

E sigur?

Garantăm confidențialitate fiecărui client, așadar nu vom divulga nicio dată cu caracter personal. Pentru mai multe informații, click aici.

Ce beneficii am?

Cele mai mici prețuri de pe piață. Prețurile la lucrările stabilite inițial vor rămâne neschimbate. Transformăm 12 luni în maxim 30 de zile, iar voi vă puteți bucura de vacanțele sau activitățile planificate.

Aveți garanția unei lucrări originale, verificate în prealabil atât din punct de vedere al structurii și conținutului, cât și din punct de vedere al originalității acesteia.

Colaborând cu consultanți ce dețin o vechime de peste 7 ani în elaborarea tipului de lucrări în care sunt specializați, aveți garanția unei lucrări perfecte din punct de vedere al structurii și conținutului si un minim procent de plagiat. Nu exista plagiat 0!!! Nu picați în plasa celor care vor să vă vândă lucrări ce conțin caractere speciale ce ascund procentul de plagiat în verificarea lor inițială, dar care va fi afișat la valoarea lui reală în softurile de plagiat ale universităților!!! În ultima perioadă această practică a luat amploare, motiv pentru care vă stăm la dispoziție în mod gratuit pentru consultanță înaintea achiziționării unei lucrări de pe unul din site-urile concurente, care vă promite un procent de 0% plagiat. Vă putem demonstra în doar câteva minute că lucrarea respectivă are valoarea reala a plagiatului ascunsă  în spatele unor caractere speciale și vă putem scuti atât de achiziționarea unui produs inutil, cât și de umilința predării unei lucrări preluată integral de pe internet.