• Oferim servicii gratuite de consultanță în redactarea propriei lucrări.

Consultanta

Dacă v-ați decis să vă realizați singuri lucrarea și aveți nevoie de ajutor cu privire la structură, conținut sau așezare în pagină, noi vă punem la dispoziție servicii de consultanță în mod gratuit. Totodată, având experiență relevantă în acest domeniu, vă putem oferi un feedback pertinent cu privire la toate aceste aspecte și multe altele care vă pot sprijini în realizarea unei lucrări de notă maximă.

Având la dispoziție o gamă foarte variată de resurse bibliografice, vă putem trimite și materiale ajutătoare în realizarea lucrării, însă nu putem garanta originalitatea acestor materiale oferite în mod gratuit. Este necesar ca acestea să fie prelucrate integral, având în vedere faptul că majoritatea softurilor de plagiat utilizate de universități pot evidenția frazele și paragrafele ce conțin mai mult de 3-5 cuvinte consecutive ce se regăsesc în alte materiale existente la ora actuală pe internet.

Totodată, dacă ați achiziționat lucrarea de la concurență și nu sunteți mulțumit de calitatea acesteia sau doriți un feedback pertinent cu privire la structura, conținutul și originalitatea ei, înainte de a vă prezenta cu ea în fața profesorului coordonator, suntem dispuși să vă oferim și aceste servicii în mod gratuit. Singura noastră cerere survenită în urma oferirii acestor servicii în mod gratuit va fi aceea de a ne lăsa o recenzie pe site-ul nostru și pe pagina noastră de facebook.

La cerere, vă putem ajuta și în realizarea prezentării în power point a lucrării dvs sau vă putem oferi consultanță gratuită în elaborarea speech-ului de prezentare a lucrării.